ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ - ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


Το πακέτο υποστήριξης, συντήρησης και αναβαθμίσεων είναι η δέσμευση της EMPRISE προς τους πελάτες της και τις λύσεις που παρέχει. Αυτές οι υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και μπορούν να διαμορφωθούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε συστήματος.

Παραδείγματα:

  • Καθημερινή απομακρυσμένη υποστήριξη και παρακολούθηση συστήματος μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) υψηλής ασφαλείας μεταξύ των γραφείων της EMPRISE και των εγκαταστάσεων του πελάτη.
  • Περιοδική επίσκεψη των εγκαταστάσεων του πελάτη από μηχανικό της EMPRISE για την επιθεώρηση της εγκατάστασης και εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος, καθώς και τον συντονισμό με τον πελάτη για την πραγματοποίηση απαραίτητης συντήρησης και/ή αναβαθμίσεων σε κατάλληλο χρόνο.
  • Κατ’ ανάγκη όταν μας χρειάζεστε.
  • Οποιοσδήποτε συνδυασμός δύο ή περισσότερων επιλογών από τις παραπάνω.

Για κάθε σύστημα που κατασκευάζουμε προσφέρουμε ένα προαιρετικό πακέτο υποστήριξης και συντήρησης.

Γιατί χρειάζομαι συντήρηση;

Τα δίκτυα πληροφορικής αποτελούν το σκελετό κάθε επιτυχημένης επιχείρησης. Είτε πρόκειται για τα γραφεία ενός απομακρυσμένου εργοταξίου ή τα κεντρικά γραφεία μίας πολυεθνικής εταιρείας όλοι βασίζονται στην συνεχή και εύρυθμη λειτουργία του δικτύου τους για την πραγματοποίηση των εργασιών τους. Γι’ αυτό η EMPRISE συστήνει σε όλους τους πελάτες της να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των πληροφοριακών τους συστημάτων με συχνούς ελέγχους, ενώ καθημερινή παρακολούθηση συστήνεται στις περιπτώσεις που υπάρχει απώλεια εσόδων από δυσλειτουργία του συστήματος.

Εάν θέλετε να συζητήσετε τις ανάγκες υποστήριξης που έχετε ή να ζητήσετε την προσφορά μας, παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε την » Επικοινωνία για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

EQUINOX

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!

Σύστημα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για την μουσική βιομηχανία. Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑΛΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ...

Στατιστική ανάλυση δοκιμίων σκυροδέματος για τον κατασκευαστικό τομέα. Μάθετε περισσότερα...