ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ - ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


«Αναπτυσσόμαστε, εξελισσόμαστε, μεγαλώνουμε... προπορευόμαστε μέσω της καινοτομίας... φέρνουμε την πληροφορική ξανά στην υπηρεσία του πελάτη...»

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας δεν πρέπει να εφοδιάζονται με τις λύσεις που θέλουμε εμείς. Πρέπει να λαμβάνουν τις λύσεις που χρειάζονται αυτοί. Αυτή η βασική αρχή αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του οραματισμού της εταιρείας μας και αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε... τον τρόπο της EMPRISE.

Τα πρώτα βήματα για την εκπλήρωση του οράματος μας πραγματοποιούνται εδώ στην EMPRISE. Φροντίζουμε τους ανθρώπους που κάνουν το όραμά μας πραγματικότητα. Η EMPRISE εκπαιδεύει το προσωπικό της και προτρέπει την περαιτέρω ανάπτυξη των ικανοτήτων του. Η συνεχής ενημέρωση για την τεχνολογική εξέλιξη είναι δέσμευση του καθ' ενός από μάς και ταυτόχρονα απαραίτητη συνθήκη για να εκφράσουμε την καινοτομική μας σκέψη. Επανεξετάζουμε τις λύσεις μας για να είμαστε σίγουροι ότι παραμένουν βιώσιμες στην γρήγορα μεταβαλλόμενη τεχνολογία του σήμερα. Καθιστούμε δυνατή την επικοινωνία, συνδέουμε ανθρώπους και οργανισμούς. Επενδύουμε σε καινούργιους τομείς, προϊόντα και υπηρεσίες.

Η πληροφορική πρέπει να βοηθάει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και όχι να τον δεσμεύει. Οι τυποποιημένες λύσεις αφήνουν πάντα ακάλυπτα επιχειρησιακά κενά. Η διαμόρφωση των υπηρεσιών της EMPRISE έχει βασιστεί πάνω σε αυτή την αρχή. Τα διάφορα πακέτα υπηρεσιών δίνουν στους πελάτες μας την δυνατότητα να επιλέξουν το βαθμό υπηρεσιών που επιθυμούν, ακόμα και να μετατρέψουν τα δοκιμασμένα και επαληθευμένα συστήματά μας, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι η δημιουργία αξιόπιστων και παραγωγικών συστημάτων με χαμηλότερο κόστος ανάπτυξης και μικρότερο χρόνο παράδοσης, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει να εξελίσσουμε τα συστήματα μας. Ακολουθώντας μια τέτοια τακτική με κέντρο τον πελάτη δίνει σε αυτούς που μας εμπιστεύονται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται και προσθέτει αξία στις δραστηριότητές τους. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Υποστηρίζουμε τις λύσεις μας με ένα εκτενές πακέτο υποστήριξης, συντήρησης και ενημερώσεων, έτσι ώστε να ξέρουν οι πελάτες μας ότι όταν μας χρειαστούν θα είμαστε δίπλα τους.

Στην EMPRISE είμαστε περήφανοι γι' αυτά που κάνουμε γιατί τα κάνουμε καλά.

EQUINOX

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!

Σύστημα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για την μουσική βιομηχανία. Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑΛΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ...

Στατιστική ανάλυση δοκιμίων σκυροδέματος για τον κατασκευαστικό τομέα. Μάθετε περισσότερα...