ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...


Η αρχική σας επικοινωνία/διαβούλευση με την EMPRISE δεν φέρει καμία επιβάρυνση. Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας e-mail για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εφαρμογής σας. Ένας από τους μηχανικούς μας θα σας ακούσει προσεκτικά και θα σας συμβουλεύσει. Εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σας ικανοποιεί η προσέγγισή μας θα κανονίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο που επιθυμείτε για μια πιο εκτενή συζήτηση. Σε περιπτώσεις απλών εφαρμογών μπορούμε να σας δώσουμε την προσφορά μας άμεσα.

Όταν έχετε επιλέξει να συνεργαστείτε μαζί μας θα αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να καταλάβουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα φροντίσουμε να είναι πλήρως κατανοητοί οι στόχοι και τα παραδοτέα και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια η EMPRISE θα βρει την πιο οικονομική λύση λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά οφέλη που θέλετε να πετύχετε.

Για κρίσιμες εφαρμογές και αν το επιχειρηματικό σας μοντέλο βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών επί εικοσιτετραώρου βάσεως εφτά ημέρες την εβδομάδα (24x7) θα ενσωματώσουμε στο σχεδιασμό του συστήματος προδιαγραφές ελάχιστης ή μη διακοπής (αν είναι δυνατόν) του συστήματος εν ώρα συντήρησης.

Παίρνοντας την απόφαση να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι στόχοι σας θα είναι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Επιπλέον η εικοσαετής παρουσία μας σας εγγυάται ότι θα λάβετε αξιόπιστες λύσεις που θα υποστηρίζονται στο μέλλον.

Κατά την εξέλιξη του project μας θα ενημερώνεστε τακτικά για την πρόοδο των εργασιών μας και θα λαμβάνεται reports σε προσυμφωνηθείσες περιόδους. Το σύστημα σας θα είναι έτοιμο στον χρόνο που συμφωνήθηκε και θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Πριν από την εγκατάστασή του θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιτύχουμε την ελάχιστη διατάραξη των δραστηριοτήτων σας. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει εντός ή και εκτός των ωρών εργασίας. Με το σύστημα εγκατεστημένο θα οργανώσουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας (εάν αυτό χρειάζεται) και θα λάβετε εγγράφως τη πλήρη περιγραφή και εγχειρίδιο του συστήματός.

Όλα μας τα συστήματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 έτος. Στο τέλος του project θα σας προσφέρουμε ένα προαιρετικό πακέτο υποστήριξης, συντήρησης και ενημέρωσης του συστήματος.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο για τα projects της EMPRISE παρακαλούμε επισκεφτείτε τα » Έργα. Εναλλακτικά μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας » εδώ.

EQUINOX

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ!

Σύστημα διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για την μουσική βιομηχανία. Διαβάστε περισσότερα...

ΘΑΛΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ...

Στατιστική ανάλυση δοκιμίων σκυροδέματος για τον κατασκευαστικό τομέα. Μάθετε περισσότερα...